Sports-Tech-satsning finansiert i idretts- og teknologibyen Trondheim

Postet av Norwegian Sport Tech den 22. Okt 2020

Idretts- og teknologibyen Trondheim har unike forutsetninger for å skape et sterkt sportsteknologimiljø. Gjennom en finansiert satsning, vil Norwegian Sport Tech avdeling Trondheim ta initiativ til å videreutvikle et gryende samarbeid mellom byens næringsliv, FoU-miljøer og offentlige aktører som har fokus på friskliv, idrett og anlegg. 

 

 

Denne sports-tech-satsningen vil vi bidra til en samkjørt innsats for å skape varig organisering av sportsteknologi-relatert virksomhet i Trøndelag. Dette har som mål å fremme bedriftssamarbeid og mobilisering av bransjen som har sports- og aktiv helseteknologi som forretningsidé. Det vil være sentralt i arbeidet å styrke Granåsen som en ”smart arena” og en ”living lab”, som Trondheim kommune ønsker å realisere potensialet i.

 

Sammen med Norwegian Sport Tech vil Trondheim kommune og NTNU være sentrale bidragsytere til organiseringen av prosjektet, der vi vil involvere byens næringsliv, idrettsmiljø og friskliv med interesse for sportsteknologi.

 

Takk til Øyvind Sandbakk, Kjell Stellander, Håvard K. Bjor og Bård Benum for samarbeidet som ledet frem til dette prosjektet. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.