Verdens råeste innendørsarena for snøsport åpnet utenfor Oslo

Postet av Norwegian Sport Tech den 19. Feb 2020Det var en storstilt åpning for en måned siden, med ordfører som klippet snoren, Petter Northug som hadde langrenns-økt med besøkende og diverse aktiviteter gjennom dagen. To uker senere var det offisiell åpning med inviterte gjester og politikere, der Statsminister Erna Solberg hadde gleden av å åpne hallen.


Hallen inneholder en 520 meter lang hovedtrase, en racingtrase, en park, bigjump og barneområde. Den tilstøtende bygningen inneholder kontorlokaler, der Igloo Innovation har en kunnskaps- og innovasjonshub som samler idretten, akademia og næring knyttet til idrett og helse. I dag har de 36 medlemmer.


Gjennom Igloo Innovation gjøres prosjekter i hallen, både innen testing og forskning. Norges Idrettshøgskole har gjort de første befaringene i forbindelse med et doktorgradsprosjekt som skal startes i hallen i juni. 


Norwegian Sport Tech har tatt plass inn i Igloo Innovation sine lokaler, og har også invitert med sin Nordiske partner. Dette er et naturlig sted å ha tilhold, og vi vil jobbe for flere huber der idrett, akademia og næring samles for felles verdiskapning over det ganske land, der det er naturlig.


Hallen som har en arkitektonisk utforming som en isbre, som henger ned åsen der den ligger i Lørenskog, er en høyteknologisk hall med infrastruktur som er tilrettelagt for alt hva man kan tenke av tilstelninger, tv-overføringer og bruk av høyteknologisk utstyr.
Mer infomasjon om SNØ: https://snooslo.no/

Mer informasjon om Igloo Innovation: https://iglooinnovation.no/
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.