Bedriftenes felles utfordringer

Postet av Norwegian Sport Tech den 29. Nov 2019

Det er en felles oppfatning at et felles initiativ vil gjøre det enklere både å treffe riktige personer i riktige organisasjoner for salg og partnerskap, i tillegg til at kostnaden ved inntreden vil bli lavere enn å gjennomføre det på egen hånd.


Kina preges av et tydelig hierarki, og organiserte turer som bruker opparbeidede nettverk på høyere plan som et utgangspunkt, vil ha større sjanse med å kunne lykkes med verdiskapningsmålene. Dette vil være enklere gjennom et organisert nettverk, enn for en enkelbedrift på egenhånd.

 

Bedriftene har et kunnskapsbehov knyttet til å gjøre forretning i Kina. Kulturutfordringene må adresseres riktig, og det er viktig at virksomhetene har en forståelse for hvordan ulike forhold fungerer i Kina. Kulturell innføring for virksomhetenes representanter er derfor essensiell for å kunne få gjennomslag.

 

Internasjonal sportsindustri er et krevende marked med høy internasjonaliseringsgrad, høy innovasjonsgrad. Et nettverk vil kunne bidra til å kunne navigere smart for å få internasjonalt gjennomslag, gjennom riktige partnerskap og kundebesøk.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.