Idrettsutøvere og NIH-studenter fikk innsikt i entreprenørskap

Postet av Norwegian Sport Tech den 26. Nov 2019

Møtet samlet tidligere og eksisterende gründere med en idrettsbakgrunn til å fortelle om deres gründer-reiser og deres refleksjoner knyttet til det å starte opp som tidligere idrettsutøver. Det ble et inspirerende møte.


Håvard K. Bjor ga innsikt i hans reise, generell innsikt i det å starte opp virksomhet, og oppstartsråd.


Nils Haga fra Kjeller Innovasjon ga innsikt om hvordan de jobber med innovasjon og oppstartsselskaper, og hvordan de kan koble på engasjerte gründerspirer på spennende prosjekter.


Abdi Guleed fra sport-tech-selskapet IKSEED ga en inspirerende historie om hans reise fra å være utøver på høyt nivå til å bli gründer. 


Erlend Stokke fra Talented fortalte om hans historie som idrettsutøver, grunder og konsulent, og hans refleksjoner knyttet til at utøvere kan ha et spesielt utgangspunkt for å bli gründer.


Monti Hatfield avsluttet møtet med sterke konsept-pitcher, hvor han søkte partnere for å kommersialisere konseptene og teknologiene han har utviklet. 


Alle ble deretter invitert til en eksklusiv omvisning i SNØ, verdens råeste helårsarena for snøopplevelser, med daglig leder Morten Dybdahl. De hadde startet produksjon av snø, og de hadde fått opp lerreter på veggene av norsk fjellheim. Det tegnet et bilde av hvilken fantastisk hall som er under oppføring.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.