Hvordan lykkes med norsk sport tech?

Hvordan lykkes med norsk sport tech?


Tid


Norwegian Sport Tech inviterer til et spennende digitalmøte hvor vi har invitert gründerne bak noen av de sterkeste norske sport-tech oppstartselskapene. De er på vei til å lykkes internasjonalt, og vil dele sine historier og erfaringer etter å ha kommet dit de er i dag. De vil også si noe om betydningen av et felles community, og hvordan de mener at dette bør bygges for å skape en sterkest mulig grobunn for felles suksess. 

Treningsappen fra Myworkout GO tar deg gjennom en effektiv 4x4 intervall som baserer seg på mange års forskning fra det medisinske miljøet ved NTNU. Myworkout GO leder deg hele økten fra start til slutt mens du veiledes gjennom en effektiv treningsøkt.

Stready har skjønt at folk motiveres ulikt for trening og vet at treningsmotivasjon kan være vanskelig. Derfor har de utviklet en løsning som bruker sosiale utfordringer, pengespill og premier som motivasjon til å få gjennomført treningen.

PAI Health er teknologi som baserer seg på forskning og helsedata fra NTNU og CERG. PAI står for Personlig Aktivitets-Intelligens og har en algoritme som er designet for å gi et enkelt mål på om ditt aktivitetsnivå er tilstrekkelig for å oppnå og beholde god helse.

I tillegg vil NTNU, representert ved Jan Kocbach, si noe om hvordan kombinert bruk av video og sensordata kan utvikle ny kunnskap i toppidretten.

 ____________

 

Program fra 19:00 - 20:00:

19:00 Velkommen + teknisk gjennomføring

19:05 Om Norwegian Sport Tech

 

3 gull-historier fra norske sport-tech gründere

19:10 Lars Erik Andreassen – Stready

19:20 Alf Egil Edvardsen - Pai Health

19:30 Knut Løkke - My Workout


19:40 Jan Kocbach – NTNU: Video + Sensordata = Ny kunnskap for toppidretten


19:50 Q&A

19:57 Avslutning

 ____________


Link til webinaret vil bli sendt ut til påmeldte dagen før webinaret. Webinaret vil bli avholdt på Zoom. 


Arrangementet er åpent og gratis. Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.