Norwegian Sport Tech

Norwegian Sport Tech

Bedriftenes felles utfordringer

Postet av Norwegian Sport Tech den 29. Nov 2019

Det er en felles oppfatning at et felles initiativ vil gjøre det enklere både å treffe riktige personer i riktige organisasjoner for salg og partnerskap, i tillegg til at kostnaden ved inntreden vil bli lavere enn å gjennomføre det på egen hånd.


Kina preges av et tydelig hierarki, og organiserte turer som bruker opparbeidede nettverk på høyere plan som et utgangspunkt, vil ha større sjanse med å kunne lykkes med verdiskapningsmålene. Dette vil være enklere gjennom et organisert nettverk, enn for en enkelbedrift på egenhånd.

 

Bedriftene har et kunnskapsbehov knyttet til å gjøre forretning i Kina. Kulturutfordringene må adresseres riktig, og det er viktig at virksomhetene har en forståelse for hvordan ulike forhold fungerer i Kina. Kulturell innføring for virksomhetenes representanter er derfor essensiell for å kunne få gjennomslag.

 

Internasjonal sportsindustri er et krevende marked med høy internasjonaliseringsgrad, høy innovasjonsgrad. Et nettverk vil kunne bidra til å kunne navigere smart for å få internasjonalt gjennomslag, gjennom riktige partnerskap og kundebesøk.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc