Norwegian Sport Tech

Norwegian Sport Tech

Introduksjon til AR/VR

Postet av Norwegian Sport Tech den 13. Sep 2020


I samarbeid med Igloo Innovation, så inviterer Norwegian Sport Tech utvalgte representanter fra akademia til å delta på en dags introduksjon til AR/VR relatert til idretten. Workshopen vil bli arrangert 16. september i samarbeid med VRINN.


Introduksjonen til møtet vil bli streamet direkte fra Hamar, hvor VRINN-leder Håvard Røste setter ord og bilder på «XR-revolusjonen». Bli med på streamen onsdag 16. september kl. 10:00 – 10:30 på Teams. Trykk på «Join Microsoft Teams Meeting”-linken når møtet starter. Møtet er åpent for alle medlemmer. 


Join Microsoft Teams Meeting


Vi ser frem til å kunne sette dette temaet på dagsorden i en serie møter i tiden som kommer for et bredere spekter av våre medlemmer.


0 Kommentar

Nytt styremedlem i NST - Rasmus Thunem

Postet av Norwegian Sport Tech den 10. Sep 2020


Vi er glade for å ha fått med oss et nytt styremedlem i Norwegian Sport Tech, Rasmus Thunem.


Rasmus Thunem er student ved NTNUs Entreprenørskole. Han har bakgrunn som fysioterapeut og har derfra utviklet en interesse for innovasjon og entreprenørskap. Det har resultert i oppstart av to selskaper , derunder Apiir, som er et sport-tech-selskap  som jobber med skadeforebyggende teknologi for korsbåndskader. 


Han er i tillegg aktiv i studentmiljøet og leder NTNU Spark.


Rasmus vil i styresammenheng ha et ekstra fokus rettet mot studentemiljøet i Trondheim, og Midt-Norge som område.0 Kommentar

Nordic Winter Sports Conference 2020 - digital konferanse

Postet av Norwegian Sport Tech den 10. Sep 2020


Norwegian Sport Tech er nå strategisk samarbeidspartner med Nordic Winter Sports Conference 2020, og inviterer våre medlemmer til to spennende dager 01. og 02. oktober.

 

Påmelding gjøres via denne linken: https://www.nordicwintersportsconference.com/

 

Medlemmer av Norwegian Sport Tech får delta til studentpris kr. 200,- (normalpris kr. 500,-). Meld deg på som student!


0 Kommentar

Powered by: Bloc